top of page
maleriforetagen4141_FINALART2.jpg

OM OSS

Ennyframtid.se

En ny framtid är en satsning av Måleriföretagen i Sverige för att informera om de många möjligheter till utveckling och karriärvägar som branschen erbjuder. Målare är ett bristyrke och jobbmöjligheterna är stora.

En ny framtid

Kompetensförsörjning är en avgörande branschfråga, men även för Sverige som helhet. Samtidigt som ungdomsarbetslösheten är hög brottas måleribranschen med att rekrytera kvalificerad personal. Ennyframtid.se samlar fakta om gymnasieutbildning med inriktning måleri, spräcker hål på myter och informerar om olika karriärvägar inom branschen.

 

För blivande gymnasieelever och deras föräldrar finns information om kursplan, en lista över samtliga gymnasieskolor i Sverige som erbjuder bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri samt information om högskolebehörighet.

Bakom satsningen

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Vi är en sammanslutning av företag inom måleribranschen i Sverige. 

Vårt syfte är att tillvarata branschens intresse. Det gör vi bland annat genom att arbeta för att förbättra förutsättningarna och villkoren för våra medlemsföretag, men också för branschen i stort. 

Vi finns över hela landet i sju regioner. Huvudkontoret ligger på Skeppsbron i Stockholm och våra regionkontor finns i Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har ca 1 200 medlemmar som representerar 85 procent av alla anställda i måleribranschen.
   

 

maleriforetagen_rgb.png

Måleriföretagen i Sverige

Box 16286, 103 25 Stockholm

Telefon växel: 010 - 48 49 500

E-post: info@maleriforetagen.se

Se filmen med Ibbe!

bottom of page